Meny

Pureplay til Stavanger Open


Nok en gang kommer Salming, denne gang med samarbeidspartner Pureplay, til Stavanger Open.

Sørvest Bandyregion og Pureplay utenfor regionskontoret. Foto: Mads Hansen


Nok en gang vil alt det råeste innebandyutstyret være tilgjengelig under Stavanger Open. Pureplay kommer over fjellet og det blir mulighet for kjøp av innebandyutstyr til gode priser.

Norges Bandyforbund har akkurat tegnet en ny utstyrsavtale. Avtalen innebærer at NBF, inkludert alle landslag, kretser og regioner, samt krets- og forbundsdommere skal benytte Salming på alt av innebandyrelatert utstyr og Bavac på alle tekstiler.

Pureplay
Pureplay AS er nystartet selskap som skal fokusere på salg og markedsføring mot klubber og bedrifter i Norge. Pureplay har agenturet på Bavac og Swerink. I tillegg til dette har Pureplay en samarbeidsavtale med Salming Norge om å håndtere NBF avtalen ut mot kretser, minirunder, NM finaler og andre events. Pureplay AS eies og driftes av Tommy Skjønsholt og Jan Magnar Ingebrigtsli.

Salming
Salming er et av verdens største varemerker på innebandy og er markedsledende i Norge. Salming har det bredeste sortimentet og kan tilby klubber og spillere alt de trenger av utstyr til innebandy, håndball og squash (køller, sko, keeperutstyr og tekstiler).

Bavac
Bavac er et varemerke som er eid av Swix i Norge. Bavac leverer spesialdesign av draktsett, treningsdresser, hettegensere, jakker med mer. Den nye landslagkolleksjonen blir levert av Bavac. Hos Bavac kan du få spesialdesign på draktene.

Swerink
Swerink er en vantprodusent som levere vant til innebandy, ishockey, fotball og ballbinger. Swerink har avtaler med IFF (Internasjonale innebandyforbundet), SSL (svenske superligaene) og NBF. Alle VM kamper, NM finaler og landskamper blir i dag spilt med vant fra Swerink.
Våre samarbeidspartnereVi setter stor pris på våre dyktige samarbeidspartnere.

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client