Meny

Stavanger Open 2020 avlyst


Stavanger Open 2020 må dessverre avlyses grunnet coronaviruset

Foto: kstudija (adobe stock) og Børge Andreassen


Norges største innebandyturnering skulle vært spilt 25.-26. april 2020.
Idretten er hardt rammet av coronaviruset og all aktivitet er avlyst for å bidra til å begrense smitte. Det ser også ut til at Sørvest Bandyregion vil bli rammet av mye permitteringer og vi vil uavhengig av hvordan situasjonen rundt coronaviruset utvikles, ikke har arbeidskraft til å gjøre siste del av planleggingen av turneringen, samt selve gjennomføringen. Derfor er det med tungt hjerte at vi må melde at Stavanger Open 2020 må avlyses.

Vi starter allerede nå nedtellingen til Stavanger Open 2021 som blir 24.-25. april 2021. Vi legger ut mer informasjon når det åpnes for påmeldinger.

Litt praktisk info:
Alle lag som allerede har betalt påmeldingsavgiften vil få denne refundert fra arrangørklubb Stavanger IBK. For at tilbakebetalingene skal gå så smidig som mulig ber vi om følgende:
Send e-post til stavangeribk@gmail.com og oppgi hvilket lag du har betalt for og hvilken dato du betalte. Om du har betalt for flere lag samtidig oppgis dette og totalt betalt beløp. Kontonummeret påmeldingsavgiften skal refunderes til må også oppgis.

Vi ber om at denne informasjonen sendes innen 2. april. Etter dette går turneringskomiteen gjennom e-postene og utbetaler alt samlet.

Vi håper det går bra med alle der ute. Ta vare på hverandre i en vanskelig tid. Vi gleder oss til å treffe dere i 2021.

Turneringskomiteen Stavanger Open


Våre samarbeidspartnereVi setter stor pris på våre dyktige samarbeidspartnere.

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client