Innsamling av utstyr til Ukraina under Stavanger Open
Meny

Innsamling av utstyr til Ukraina under Stavanger Open


Sitter du med innebandykøller eller sko du ikke bruker eller kan avse?


Det skapes mange gode idrettsøyeblikk og glede under Stavanger Open. Det er mange lag og spillere som deltar og har det gøy. Vi ønsker at alle barn og unge skal få oppleve gleden av å drive med idrett, og spesielt de som er rammet av krig og lever under svært vanskelige og usikre forhold.

I år har vi valgt å gi arrangementet en større mening. Vi har i år tenkt på de barna som opplever et land i krig. I år har vi valgt å arrangere en innsamling av innebandykøller og sko som skal gå til Ukraina. Vi håper at ved å bidra med utstyr at barna kan få et avbrekk i en vanskelig hverdag. For at vi skal lykkes med dette er vi avhengig av hjelp fra dere. Hjelp oss å glede.
Vi samarbeider med Stiftelsen KPK-Ukraina. De er en offentlig godkjent humanitær stiftelse som har drevet hjelpearbeid i Vest-Ukraina i 25 år, de holder til på Vigrestad. Siden krigen brøt ut har de hatt over 90 lastebiler med hjelp som har kommet inn i Ukraina. Fra Uzhgorod i Ukraina blir hjelpen lastet over i mindre varebiler å kjørt innover i landet nær krigsområde. Noe blir delt ut i nærområde. Det har ikke vært bombeangrep i Uzhgorod så derfor kommer det mange flyktninger her som får hjelp. Alt av utstyr som blir samlet inn under Stavanger Open blir sendt så fort den første hjelpesendingen skal avgårde etter turneringen. Vi vet at dette kommer til å glede mange.

Du kan lese mer om stiftelsen og deres arbeid og angesjement på deres hjemmeisde www.kpk-ukraina.com/, følge dem på Facebook og Instagram. De gjør en flott jobb!

Ønsker du å bidra kan du som spiller, publikum eller klubb ta med brukte køller og sko, både til barn og voksne, skoene kan være både innesko og joggesko for ute. Innsamlingen vil skje både i Stavanger Storhall og i Expohallen under hele Stavanger Open. Det vil være godt oppmerket i hallene hvor utstyret kan leveres.

Har du spørsmål omkring dette kan du kontakte vår kontaktperson for innsamlingen; Mona Olsen Skoglund på e-post mona.idrett@gmail.com

Fotokredit: Sutana (Adobe Stock) og Myk Crawford (Adobe Stock). Montasje: Børge Andreassen

Vi håper mange kan bidra med innebandykøller og sko, slik at vi kan bidra med idrettsglede til de kanskje trenger det aller mest.

Mona Olsen Skoglund, Ansvarlig donasjoner Stavanger Open


Våre samarbeidspartnereVi setter stor pris på våre dyktige samarbeidspartnere.

Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client
Client